Social Media

Ευβοϊκές Παραδοσιακές Γεύσεις

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Το Κτήμα Αβαντίς στηρίζει για άλλη μία φορά την Ευβοϊκή Γαστρονομία, για να συνεχιστεί η διατήρηση των παραδοσιακών ευβοϊκών συνταγών.

Ως ενεργοί αγωνιστές της ευβοϊκής αγροτικής κληρονομιάς και συνεχιστές μιας παράδοσης αιώνων - με συμβεβλημένο αμπελώνα στους Καθενούς - δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από αυτή την Γαστρονομική Γιορτή.

Ο Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καθενών Ν. Ευβοίας, στα πλαίσια ανάδειξης της Ευβοϊκής γαστρονομικής κληρονομιάς, διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας, με θέμα τις ευβοϊκές γεύσεις.

12 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της Εύβοιας διαγωνίζονται για το καλύτερο πιάτο εκτελώντας όλοι την ίδια συνταγή. Τα πιάτα θα αξιολογηθούν από επιτροπή Γευσιγνωστών. Οι τρεις νικητές των “Λευκών Σκούφων”, θα αναδειχθούν μετά την εκτέλεση συνταγής, που θα λάβει χώρα, ζωντανά μπροστά στο κοινό.

Πίνουμε και προσφέρουμε πολυβραβευμένα κρασιά Κτήμα Αβαντίς, τρώμε πεντανόστιμα μανιτάρια από τα Μανιτάρια Δίρφυς, βιολογικά λουκάνικα από την Βiofarm - Βιοφάρμα & πίτες με φύλλο από τα Ζυμαρικά Ψαχνών.

 

ΠαρουσίασηStand up Comedy,  ο καταξιωμένος ηθοποιός, κ. Χατζηπαύλου Γιώργος.

Τo συγκρότημα “FORMAGE BLANC”, θα επενδύσει μουσικά τη βραδιά.

 

Πότε ? Παρασκευή 19 Αυγούστου
Τι ώρα ? 8:30μ.μ
Πού ? Πλατεία Καθενών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Σας περιμένουμε να γευτούμε ποιοτικά ευβοϊκά προϊόντα στις Ευβοϊκές Παραδοσιακές Γεύσεις για να στηρίξουμε την ευβοϊκή παραδοσιακή γαστρονομία.