Social Media

Η τηλεοπτική εκπομπή "'Ενα τραπέζι Ελλάδα" με "ξεναγό" την πολύ γνωστή chef κυρία Ντίνα Νικολάου, μας επισκέφθηκε στο Κτήμα Αβαντίς.

Και ξαφνικά το Οινοποιείο μετατράπηκε σε σκηνικό τηλεοπτικής εκπομπής. Κάμερες, μικρόφωνα, φωτογραφικές μηχανές, καλώδια, μπουμ, κλακέτες, φίλτρα σκίασης, φίλτρα αντανάκλασης...και όλοι οι άνθρωποι του τηλεοπτικού συνεργείου κάτω από τις οδηγίες του Σκηνοθέτη.

Κλακέτα πάμε... με τις 2 αυτές λέξεις από την οργανωτική Νατάσα Θεοχάρη (υπεύθυνη εκπομπής) ξεκίνησε η κυρία Νικολάου ξεκίνησε να μαγειρεύει στην κουζίνα του Οινοποιείου μια συνταγή ειδικά μαγειρεμένη για το Αβαντίς Syrah,η οποία ταίριαζε πολύ αρμονικά με το πληθωρικό Syrah...την εξήγηση δίνει ο Απόστολος Μούντριχας επί της οθόνης...

Καταλήξαμε να τρώμε το πεντανόστιμο πιάτο της κυρίας Νικολάου στον κήπο των Μανταρινιών.

Όλοι οι άνθρωποι του Κτήματος Αβαντίς, ζήσαμε μια πολύ όμορφη και γεμάτη ημέρα - διαφορετική από την καθημερινότητα του Οινοποιείου που θα παρακολουθήσετε στην τηλεόραση του Σκαι, ζώντας λίγες από τις δικές μας στιγμές...

Πότε; Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Τι ώρα; 8μ.μ

Σε ποιο κανάλι; στον ΣΚΑΙ

Τι θα δω; την ξενάγηση της κυρίας Νικολάου στον αμπελώνα του Sauvignon Blanc, στον χώρο παραγωγής και στην κάβα ωρίμανσης των βαρελιών. Την μαγειρική  της γνωστής Chef στην κουζίνα μας και την γευστική αρμονία με το Αβαντίς Syrah.

Σας προτρέπουμε να μαγειρέψετε και εσείς την συνταγή της κυρίας Ντίνας Νικολάου και ανοίγοντας μία φιάλη Αβαντίς Syrah θα περιποιηθείτε τους καλεσμένους σας αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Καλή απόλαυση!